Ga jij een uitdaging als Coach Pedagogiek vooral niet uit de weg en begrijp jij onze doelgroep? Lees snel verder! Wij hebben een interessante baan voor jou per direct op onze locatie School2Care in Amsterdam!

Wat ga je doen
Jij kiest niet vaak voor de makkelijke weg, maar weet dat je met jouw keuze altijd je einddoel behaalt. Dit is ook exact de wijze waarop je te werk gaat als coach bij School2Care. Je weet naadloos aan te sluiten op de wensen en denkwijze van de doelgroep 12-17 jaar. Samen met deze doelgroep zoek je naar hun intrinsieke motivatie, bied je ze een handreiking en maak je een plan, een plan dat een plan van hun is! Een plan waarin weer vervolgstappen gemaakt worden op gebied van onderwijs, het contact met gezin en binnen hun sociaal leefklimaat; de jongere krijgt weer perspectief! Als Coach geef je les, je kookt, je sport met de jongeren, speelt games en andere spellen met de jongeren/groep. Voor een aantal jongeren in de groep ben jij het eerste aanspreekpunt in de rol van Coach. Samen met je collega’s zet je in de groep een klimaat neer waardoor de jongeren weer een dagritme krijgen, sociale vaardigheden leren en gesprekken worden gevoerd over hun toekomst. Je werkt samen met de jongere, ouders en scholen van herkomst en/of toekomst om een oplossing te vinden voor de problemen rond school en leren. Hiervoor voer je individuele gesprekken met je leerlingen, de ouders of andere belangrijke personen uit het netwerk van de leerling. Je onderhoudt ook het professioneel netwerk, zoals andere hulpverleningsinstanties, Jeugdbescherming en leerplichtambtenaar.

School2Care blijkt een succesformule die zich ontwikkelt en groeit. Voor onze volgende ontwikkelfasen zijn we continue op zoek naar intrinsiek gemotiveerde professionals, die in balans zijn als persoon en graag met jongeren werken. De jongeren op onze locatie vertonen meervoudige complexe (gedrags)problemen en zijn uitgevallen bij andere scholen en onderwijsvormen. Maar bij School2Care gaat dat anders! We werken met een divers team o.a. bestaande uit collega’s met een onderwijs- en/of hulpverleningsachtergrond. Het gaat er bij ons niet om wat je functie is, maar wel dat je goede dingen doet. En dus kun je switchen van lesgeven naar hulpverlenen, van groepsgericht werken naar individueel, van persoonlijk naar zakelijk, en alles wat daar tussen zit. Met jongeren én volwassenen. Omdat succes niet altijd in een hokje zit, maar soms daarbuiten. En dus gaan we samen op zoek. Want dat is hoe we het doen bij School2Care.

Wat vragen wij van jou

  • Je bent in het bezit van een relevante opleiding zoals SPH, CMV, Pedagogiek, afgrond EVC-traject HBO;
  • Je hebt enige jaren recente, relevante ervaring met onze doelgroep. Affiniteit met de doelgroep zien wij direct bij jou;
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig in het contact met onder andere leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten;
  • Je bent sterk in het sturen van groepsdynamica en in staat plannen te vertalen in concrete acties;
  • Jouw inzet kenmerkt zicht door een samenwerkende, verbindende en coachende stijl met zelfreflectie en creativiteit;
  • Je staat voor je professionele ontwikkeling en bent bereid hierin te investeren;
  • Je bent bereid om een aandeel te leveren in het 48 weken programma;
  • Als persoon ben je een tikkeltje eigenwijs, heb je humor en bezit je een gezonde dosis relativeringsvermogen.

Wanneer je bij ons komt werken vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden wij jou

  • Een tijdelijk dienstverband voor minimaal 32 uur per week (deze uren worden flexibel ingeroosterd aan de hand van de openingstijden van School2Care, dit is tussen 08.00 en 20.00 uur).
  • De gewenste startdatum is zo spoedig mogelijk;
  • Salaris conform CAO Jeugdzorg, de functie is ingedeeld in schaal 9. Het salaris bedraagt minimaal € 2.817,36 en maximaal € 4207,88 bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband;
  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een baan met een zeer uitdagende doelgroep, we spelen hier namelijk dagelijks de Champions League;
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen een leuk team met bevlogen collega’s waar geen dag of week hetzelfde is;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.

Solliciteer en contact
Ben jij dé persoon die zich in dit profiel herkent en op de knop direct solliciteren wil drukken? Graag! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abdelaziz Ouaouirst, schooldirecteur, via telefoonnummer 020-754 61 50.

Interne kandidaten hebben voorrang in deze procedure bij gelijke geschiktheid. Voor iHUB is diversiteit en inclusiviteit binnen de organisatie waardevol. Sollicitanten die een afspiegeling zijn van onze eigen cliënten (culturele, etnische en seksuele diversiteit en/of ervaringsdeskundigheid met de problematiek en hulpverlening) zijn van harte welkom.

Getagd als: coach pedagogiek, gezinscoach