...

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak dan eenvoudig en snel een vacature alert aan. Je ontvangt de laatste banen binnen de pedagogische sector direct in je mailbox. Zo ben je er altijd als eerste bij.  Je kunt ervoor kiezen om dagelijks, wekelijks, twee-wekelijks en maandelijks vacature meldingen te ontvangen. Hieronder kun je zien hoe en waar je de vacature alert op Pedagoog.nl kunt instellen. 

Maak een alert aan en ontvang vacatures in je inbox

Een vacature alert aanmaken is simpel:

  1. Zoek naar een vacature op Pedagoog.nl zoals je gewend bent.
  2. Rechts van de pagina vind je de button met: Vacature alert aanzetten.
  3. Vul de velden in die je ziet, en je ontvangt vervolgens mail van ons.

 

Rechts van de pagina vind je de button met Vacature alert aanzetten.

 

vacature alert aanzetten

vacature alert aanzetten

Maak een goede zoekopdracht aan

Hoe uitgebreider je zoekopdracht, hoe beter de vacatures die wij sturen bij jou passen. Alleen het woord ‘pedagoog’ zorgt er voor dat je alle nieuwe vacatures in je inbox krijgt. Een beetje overkill en we willen je natuurlijk niet overspoelen met vacatures waar je niets aan hebt! Gebruik de  ‘Tags’ functie om een specifiekere zoekopdracht aan te maken zodat wij je relevantere vacatures kunnen toesturen.

Vacature alert wijzigen of verwijderen

Natuurlijk kan je de zoekopdracht van je vacature alert verscherpen of aanpassen nadat je hem hebt aangemaakt. Dit kan je doen bij de tab ‘beheer alerts’. Hier vind je het overzicht van jouw vacature alerts en hier kan je de meldingen ook aanpassen en/of verwijderen.

Maak extra alerts aan!

Je kunt meerdere alerts aanmaken! Bijvoorbeeld als je twijfelt tussen functies of als de baan die je ambieert onder verschillende titels wordt aangeboden. Met een opgeslagen zoekopdracht word je altijd door Pedagoog.nl op de hoogte gesteld van nieuwe interessante vacatures. Zo kan jij snel schakelen en minimaliseer je de kans om die geweldige baan als Pedagoog mis te lopen. Maar de vacature alert is ook handig als je niet direct aan het zoeken bent, maar wel op de hoogte wilt blijven van het aanbod binnen jouw vakgebied.


Schrijf een reactie

Recente reacties
Archieven