Welkom bij een organisatie die zich met hart en ziel inzet voor de groei en ontwikkeling van jongeren. Als pedagogisch medewerker help je dagelijks jeugdigen die jouw steun echt nodig hebben.

Je werkt in een omgeving waar zorgzaamheid, professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Wij zijn op zoek naar een betrokken en ervaren pedagogisch medewerker die ons team komt versterken. Ben je klaar om jouw kennis en vaardigheden in te zetten voor een betere toekomst van onze jongeren?

Wat ga je doen
In deze betekenisvolle rol speelt je een sleutelpositie in het leven van de jongeren die wij begeleiden. Het is jouw taak om een veilige omgeving te creëren waarin zij kunnen groeien en zich ontwikkelen. Dit vereist een combinatie van empathie, geduld en daadkracht. Je zult jouw vaardigheden als pedagogisch medewerker gebruiken en emotionele ondersteuning bieden. We geven je graag wat meer informatie over de desbetreffende afdeling van de vacature:

De afdeling ZIKOS: Op deze afdeling worden jeugdigen behandeld die zich in een ernstige psychiatrische crisis bevinden in combinatie met gedragsproblematiek, met name internaliserend. Intensieve behandeling is noodzakelijk dit doen we d.m.v. ITB trajecten (Individuele Traject Begeleiding / Intensieve trajectbegeleiding). Tijdens hun verblijf richten wij ons op adequate vervolgbehandeling. Op deze afdeling verblijven zowel jongens als meisjes. De afdeling bestaat uit 1 leefgroep, waar per leefgroep 6 jeugdigen worden begeleid met als belangrijkste doel behandeling . De duur van hun verblijf binnen de afdeling is gemiddeld 6 tot 9 maanden.

Wat vragen wij van jou
We zoeken een persoon die zowel professioneel bekwaam is als persoonlijk betrokken, met een warm hart. We zorgen voor een huiselijke sfeer op locatie Harreveld. Hierdoor voelen jongeren zich ontspannen. De medewerkers staan elke dag met klaar om voor hen de toekomst weer perspectief te geven. De perfecte kandidaat heeft ervaring en de juiste houding om uitdagingen in de jeugdzorg te overwinnen. Je bent echt onderdeel van ons team. Hier volgen enkele vaardigheden en kennisgebieden waar wij waarde aan hechten:

  • Als je een HBO-diploma hebt, zoals SPH of Social Work, en SKJ-registratie, is dat mooi meegenomen. We moedigen ook mensen met een MBO 4 diploma aan te solliciteren als ze de ambitie hebben om door te groeien naar HBO-niveau met SKJ-registratie.
  • Je hebt affiniteit met en recente, relevante ervaring in de jeugdhulpverlening, met name residentieel werken;
  • hebt kennis van groepsdynamica en weet hoe je opvoedingstheorieën moet toepassen. Ook ken je gedragstherapeutische technieken en veelgebruikte methodes om gedrag te beïnvloeden.
  • Werkervaring in- en kennis van psychiatrie en verpleegkundige kennis/ervaring is een pre;
  • Als persoon ben je een doorzetter, flexibel, enthousiast en sta je stevig in je schoenen. Je kunt goed omgaan met conflicten en je probleemoplossend vermogen is sterk ontwikkeld. Vanzelfsprekend ben je integer en communicatief vaardig.

Wanneer je bij ons komt werken vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden wij jou
Naast een uitdagende baan, bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket dat je ondersteunt in zowel je professionele als persoonlijke leven. We begrijpen hoe belangrijk evenwicht tussen werk en privéleven is. Daarom zetten we ons in om onze medewerkers te belonen voor hun inzet en harde werk. Enkele van de voordelen die we bieden zijn:

  • Een nieuw CAO Jeugdzorg gaat in per 1 januari 2024; dit betekent een verhoging van in totaal 9,25%!
  • Salaris conform CAO Jeugdzorg, de functie is ingedeeld in schaal 7 of 8, afhankelijk van ervaring en opleiding. Het salaris bedraagt maximaal €3.862,06 bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband;
  • Solide pensioenopbouw om uw toekomst zeker te stellen;
  • Een 13e maandsalaris om dat extra beetje waardering te tonen;
  • Zekerheid met een vast type arbeidscontract na een succesvolle proefperiode van een jaar.
  • Je hebt de kans om te groeien door middel van onderwijs en verschillende trainingsprogramma’s;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, fietsplan, bijdrage werkgever t.b.v. aanvullende pakketten bij de zorgverzekering en 200 vakantie-uren per jaar bij 36 uur per week.

Solliciteer en contact

Ben jij de pedagogisch medewerker die we zoeken? Word dan onderdeel van ons leuke team! We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet! Voor informatie kun je contact opnemen met Anja Winters, Afdelingshoofd via telefoonnummer 06-55363011.

_iHUB gaat voor een veerkrachtige generatie in 2040. Hierbij nemen we de levenslust van kinderen en jongeren als vertrekpunt. Om ons ideaal te realiseren zoeken wij collega’s met energie en een hart dat klopt voor kinderen en jongeren._

Interne kandidaten hebben voorrang in deze procedure bij gelijke geschiktheid. Voor iHUB is diversiteit en inclusie binnen de organisatie waardevol. Sollicitanten die een afspiegeling zijn van onze eigen cliënten (culturele, etnische en seksuele diversiteit en/of ervaringsdeskundigheid met de problematiek en hulpverlening) zijn van harte welkom.

Getagd als: doorgroeimogelijkheden, jeugdzorg