De schoolbel gaat en een groep enthousiaste kinderen rent naar je toe! Eenmaal binnen genieten ze van een kopje thee en delen ze levendig alle leuke verhalen van hun schooldag. Ondanks de miezerige regen besluiten een paar jongens toch lekker buiten te gaan voetballen. Andere kinderen kiezen ervoor om knus binnen te blijven en te gaan knutselen of een gezellig spelletje te spelen. Wanneer de ouders van Lola haar komen ophalen, vertelt ze trots dat ze wel drie keer heeft gewonnen met het spelletje! Het geeft jou voldoening om zelfs op een regenachtige dag de kinderen met stralende gezichten naar huis te zien gaan!

Wat ga jij doen?
Voor onze locatie Duinterpen in Sneek is Kinderwoud op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de BSO voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Je komt te werken op verschillende BSO groepen op deze locatie.

Je zorgt voor een duidelijke dagindeling waardoor de kinderen precies weten wat er gaat gebeuren en wat ze kunnen gaan doen. Je biedt samen met jouw collega’s en met behulp van onze online activiteitendatabase, afwisselende en uitdagende activiteiten aan. Of je nu meer affiniteit hebt met sport, knutselen of muziek, voor alle soorten activiteiten is ruimte om hier invulling aan te geven.

We werken op basis van thema’s en tijdens vakanties bieden wij vanuit Kinderwoud diverse workshops aan. Daarnaast draag je bij aan een veilige en prettige sfeer op de groep, zodat de kinderen de ruimte hebben om vrij te spelen en op onderzoek uit te gaan.

Locatie Duinterpen bevindt zich in de Brede School. Er wordt op deze locatie zorg gedragen voor een doorlopend aanbod van onderwijs, kinderopvang en vrijetijdsbesteding. Meer informatie over locatie Duinterpen vind je hier.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende, veelzijdige functie binnen onze organisatie voor 12-16 uur per week op de BSO;
  • Salarisschaal 6 (€2.489,- tot maximaal € 3.421,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
  • Een uitgebreid opleidingsprogramma om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Ruimte voor eigen ideeën en activiteiten, maar ook ondersteuning vanuit de online activiteitendatabase van DoenKids;
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km woon-werkverkeer.

Wat neem jij mee?

  • Beschikbaarheid van minimaal 3 middagen per week;
  • Een opleiding waarmee je bevoegd bent om op de BSO te werken, check hier of je op de BSO mag werken;
  • Werken naast je studie? Dan is het belangrijk dat je minimaal 50% van een van de volgende studies afgerond en/of een overgangsbewijs naar het laatste leerjaar: pedagogiek, pedagogische academie, social work (profiel jeugd), docentenopleiding voorgezet- of beroepsonderwijs, docentrichting kunstzinnig vormende opleiding, sport en bewegen of bewegingseducatie;
  • Affiniteit en ervaring met kinderen van 4 tot 12 jaar;

Solliciteer nu!
Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Solliciteer dan voor 15 februari door op de knop solliciteren te drukken.

Er is altijd ruimte voor jouw talent!
Ben je er nog niet helemaal uit welke invulling je binnen de kinderopvang wil geven? Bij Kinderwoud is er ruimte voor jouw talent. Wij helpen je graag op weg met je keuze. Of je nou zoekt naar een baan, stage of een leerwerktraject.

Wil jij meer weten over werken bij Kinderwoud? Neem gerust contact op met onze recruiter Syrina. Je kunt haar bellen, mailen of een appje sturen via de gegevens hieronder.

06 26 37 20 87 Bel Syrina op dit telefoonnummer. 

vacatures@kinderwoud.nl
Neem per e-mail contact met Syrina op.

Getagd als: pedagogisch medewerker bso