Vind jij het heerlijk om met kinderen van 4-12 jaar te werken? Wij zoeken een nieuwe collega die dol is op de natuur en het heerlijk vindt om met de kinderen op avontuur te gaan in het bos en andere toffe activiteiten te ondernemen. Van spelletjes en knutselwerken binnen tot sportieve activiteiten buiten. Voor onze BSO’s in Huizen en Blaricum zoeken we één of meerdere nieuwe collega’s. Precieze invulling is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal passende sollicitanten!  

Wie zoeken we?
Wij zoeken collega’s die het vooral geweldig vinden om te werken met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Sport en natuur vinden wij ontzettend belangrijk, dus affiniteit daarmee hebben is een must. Daarnaast moet je een geldig diploma hebben om te werken op een BSO.

Verder zijn we vooral heel benieuwd naar wat jou drijft en wat jij zou willen. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken en hoe we het beste in elkaar naar boven halen.

Bijbaan naast je studie of carrièreswitch?
Werken in de kinderopvang mag bij studies in de richting van Pedagogiek, Psychologie, Sport, Docent, Natuur en Maatschappij vaak al tijdens je studie. Heb je geen werkervaring in de kinderopvang, maar lijkt het jou wel heel leuk om bij ons te komen werken? Doe dan de Diplomacheck. Of neem bij twijfel contact met ons op. Soms is een korte aanvullende cursus, mits je een studie volgt of hebt gevolgd in een relevante richting, ook mogelijk en voldoende om bij ons te mogen werken.

De diplomacheck kun je hier doen:  https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang .

Meerdere BSO-collega’s gezocht
Omdat wij op zoek zijn naar meerdere nieuwe collega’s voor onze verschillende locaties, zijn de precieze taken, verantwoordelijkheden en uren nog te verdelen. Bij Blooming Kids vinden wij het heel belangrijk dat kinderen in hun eigen kracht geloven en zich daarin ontwikkelen. Dat geldt net zo voor onze medewerkers. We willen daarom in jouw motivatie horen waar jij goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Wat zijn jouw interesses en kwaliteiten binnen deze baan? Hoe word jij blij van ons en wij van jou?

Sport, bewegen en natuur
Bij ons mag ieder kind zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. Onze pijlers zijn sport & bewegen, natuur en creativiteit. En dat zie je terug in de activiteiten op alle locaties. Veel buiten zijn en vies worden hoort helemaal bij ons, rondrennen op de voetbalvelden en knutselactiviteiten doen of lekker spelen in onze gezellige groepsruimtes. Voor ieder kind is er altijd wel iets dat past. En voor iedere medewerker is er iets waar hij zijn of haar passie in kwijt kan. 

Wie zijn wij?
Blooming Kids is een kinderopvangorganisatie met circa 35 medewerkers. We hebben in totaal vier locaties in Huizen en Blaricum. Locatie De Ruyterstraat is onze eerste vestiging, hier bevindt zich een kinderdagopvang met een baby- en dreumesgroep en een peutergroep. Onlangs hebben we een nieuwe vestiging geopend in de Blaricummermeent met een KDV en BSO. Daarnaast hebben we nog BSO Zuid bij voetbalclub HSV de Zuidvogels. Wij vinden een huiselijke en fijne sfeer waar kinderen zich veilig voelen en kunnen ontwikkelen het allerbelangrijkst. Dat zie je dan ook terug in al onze locaties. Zo zijn wij gevestigd in een voetbalkantine vlakbij het bos, in een oude gezellige villa met een heerlijke tuin, en in een nieuwe zeer groene woonwijk. Alles is ingericht met veel hout, gezellige meubels, warme kleuren en versiersels.

Wie ben je?

 • Jij hebt een Pedagogische Opleiding, CIOS, ALO, CALO of vergelijkbare sportopleiding gedaan. Heb je een opleiding in de richting van psychologie of kunst? Dan komen we ook graag in contact met je;
 • Jij hebt affiniteit met sport, natuur en spel. Maar ben jij dol op kunst? Dan zijn we ook reuze benieuwd naar je;
 • Jij vindt de doelgroep 4-12 jaar geweldig;
 • Jij hebt een proactieve, ondernemende en flexibele instelling;
 • Jij houdt van buiten zijn;
 • Jij kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
 • Jij bent helder en duidelijk in je communicatie naar de kinderen, maar ook naar de ouders/verzorgers en collega’s.

Verder is er veel ruimte voor eigen taken en verantwoordelijkheden, zoals:

 • Het organiseren en plannen van activiteiten waarmee je de kinderen weet uit te dagen en waar ze blij van worden;
 • Contacten leggen met externe partijen om tot leuke (sport)samenwerkingen te komen of die een link hebben naar de natuur;
 • Onze communicatieafdeling helpen met het verzamelen van content, zoals het maken van foto’s en filmpjes voor onze communicatie-uitingen.  

Blooming Kids heeft jou het volgende te bieden:

 • Net als onze kinderen, ontvangen wij ook jou met een warm welkom in ons team en kijken wij uit naar jouw bijdrage en enthousiasme;
 • Je komt in een zelfsturend team te werken dat staat voor de kinderen én elkaar;
 • Wij staan open voor eigen ideeën en inbreng voor kwalitatieve ontwikkeling;
 • Een baan met vrijheid;
 • ​Wij zijn een kleinschalige en laagdrempelige organisatie;
 • Blooming Kids is constant in ontwikkeling en daar kun jij in meedenken;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen;
 • Een dienstverband van 0-36 uur, aantal uren in overleg allemaal bespreekbaar;
 • Je ontvangt een salaris in schaal 6 dat past bij jouw ervaring: start op 2.385,- (trede 9) en loopt uit naar 3.192,- (trede 21) bij een fulltime dienstverband.

Sfeer proeven
Wil je een idee krijgen van Blooming Kids? Check dan onze Facebook en Instagram.

Solliciteer! 
Enthousiast geworden? Laat het ons weten! Stuur jouw cv met motivatiebrief naar manager@bloomingkids.nl t.a.v. Celine ten Brink. Voor vragen kun je haar ook mailen.

Getagd als: bso, pedagogisch medewerker