Wat we doen

In 2023 startte wij met het bedrijf AFSA waar het platform Pedagoog.nl onderdeel van uit maakt. Met als doel: Het verbinden van werkgevers en werknemers binnen het sociale domein. Wij geloven namelijk in betekenisvol werk! Door gemotiveerde talent te kopellen aan zorg, onderwijs en maatschappelijke organisaties kunnen we samen nog meer impact maken!

Dit willen we bereiken door de inzet van vakspecifieke vacaturesites. Waarmee wij werkgevers een podium geven, om te laten zien aan potentiële werknemers wat ze doen en waar ze voor staan. Wij gaan dus niet voor de snelle winst. Maar willen graag een duurzame arbeidsrelatie tot stand brengen! Dat maakt ons trots!

Onze sociale impact

We zijn landelijk actief maar proberen vacatures graag zo regionaal mogelijk in te vullen. Ons platform wil hierin faciliteren en mensen zoveel mogelijk in staat stellen dichtbij huis te kunnen werken. Dit draagt direct bij aan een betere balans tussen werk en privéleven. Werknemers hoeven minder tijd en geld te besteden aan woon-werkverkeer en hebben meer tijd over voor vrienden en familie. Wij zijn ervan overtuigd dat dit uiteindelijk leidt tot een betere kwaliteit van leven en dus ook de vitaliteit van de werknemer ten goede komt. Bovendien dragen wij bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot door het stimuleren van duurzaam woon-werkverkeer.

Afsa Kernwaarden

Wat is Afsa eigenlijk? Wij geloven dat het in ons DNA zit. De 4 A.F.S.A. kernwaarden beschrijven in het kort onze volledige bedrijfscultuur: Actief (onze inzet), Fatsoenlijk (onze omgang), Sociaal (onze sector), Aanpak (onze eigenwijze marktbenadering). Onze organisatie bestaat uit vakspecifieke vacaturesites met één heldere doelgroep, uitstekende service en 'normale' tarieven. Achter de schermen zijn we druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe platformen. We blijven doorontwikkelen, maar met het oog op onze kernwaarden en onze missie om de personeelstekorten in de maatschappelijke sectoren verder terug te dringen!

Prettig kennis te maken.

Ons Team

Wat kunnen we voor je doen?

Marieke Sales
avatar

Elkaar in een sterkere positie brengen, daar gaat het om!

Danique Support
avatar

Gelukkige medewerkers zorgen voor succesvolle organisaties.

Jades Techniek
avatar

E = mc2